Facilitaire diensten

Care Facilitaire Diensten – Uw betrouwbare partner voor hoogwaardige facilitaire diensten

Bij Care Facilitaire Diensten bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige facilitaire diensten. Als betrouwbare partner met uitgebreide expertise en jarenlange ervaring bieden wij een breed scala aan professionele diensten. Of het nu gaat om schoonmaak, onderhoud, catering of andere facilitaire behoeften, wij staan voor u klaar om u de beste oplossingen te bieden.

Voordelen van onze facilitaire diensten voor bedrijven:

 • Hoogwaardige dienstverlening met oog voor detail en uitmuntendheid
 • Maatwerkoplossingen aangepast aan uw specifieke behoeften
 • Ervaren team dat diverse facilitaire diensten kan leveren
 • Flexibele oplossingen voor veranderende omstandigheden
 • Betrouwbare partner voor langdurige samenwerking
 • Kosten- en tijdsbesparing door uitbesteding van facilitaire taken
 • Verbeterde werk- en leefomgeving voor productiviteit en welzijn
 • Eén aanspreekpunt voor al uw facilitaire behoeften
 • Klanttevredenheid met hoogwaardige diensten en uitstekende service

040 2131619

Ontdek onze complete facilitaire oplossingen voor een moeiteloze bedrijfsvoering.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Professionele facilitaire diensten op maat

Ons toegewijde team van ervaren facilitaire experts staat voor u klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om kantoren, instellingen, scholen of andere zakelijke locaties, wij leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen.

Met oog voor detail en gebruikmakend van geavanceerde technieken zorgen wij voor een optimale werk- en leefomgeving.

Laat uw facilitaire taken over aan de experts en concentreer u op uw kernactiviteiten

Professionele facilitaire diensten op maat

Ons toegewijde team van ervaren facilitaire experts staat voor u klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om kantoren, instellingen, scholen of andere zakelijke locaties, wij leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Met oog voor detail en gebruikmakend van geavanceerde technieken zorgen wij voor een optimale werk- en leefomgeving.

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Naast schoonmaak en onderhoud bieden wij een uitgebreid pakket aan facilitaire diensten. Van receptiediensten en postbeheer tot groenvoorziening en afvalbeheer, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw facilitaire processen. Zo kunt u zich concentreren op uw corebusiness terwijl wij zorgen voor een soepele en efficiënte facilitaire operatie.

Cateringservice op maat

Bent u op zoek naar professionele catering voor uw bedrijfsevenementen of vergaderingen? Onze cateringservice op maat zorgt voor heerlijke gerechten en een uitstekende gastvrijheid. Wij bieden diverse menu-opties en kunnen rekening houden met dieetwensen en voorkeuren. Laat ons uw culinaire partner zijn en geniet van hoogwaardige cateringdiensten.

Betrouwbare facilitaire partner

Bij Care Facilitaire Diensten streven wij naar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers staan garant voor een professionele dienstverlening. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen en planning.

Voordelen van onze facilitaire diensten voor bedrijven toegelicht:

 • Hoogwaardige dienstverlening: We leveren facilitaire diensten van de hoogste kwaliteit, met oog voor detail en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.
 • Maatwerkoplossingen: We passen onze diensten aan op basis van uw specifieke behoeften en vereisten, zodat u de juiste ondersteuning krijgt die past bij uw organisatie.
 • Ervaren team: Ons team van ervaren professionals is bekwaam en deskundig in verschillende facilitaire domeinen, waardoor we een breed scala aan diensten kunnen leveren.
 • Flexibiliteit: We begrijpen dat de behoeften van elke organisatie kunnen veranderen, daarom bieden we flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende omstandigheden.
 • Betrouwbare partner: Als betrouwbare facilitaire partner streven we ernaar om consistent hoogwaardige diensten te leveren, waarop u kunt vertrouwen en waarmee u een langdurige samenwerking kunt opbouwen.
 • Kostenbesparing: Door het uitbesteden van uw facilitaire taken aan ons, kunt u kosten besparen op het inhuren van personeel, training, apparatuur en onderhoud.
 • Tijdsbesparing: We nemen de verantwoordelijkheid voor uw facilitaire taken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en uw tijd efficiënt kunt gebruiken.
 • Verbeterde werk- en leefomgeving: Onze facilitaire diensten dragen bij aan een schone, georganiseerde en prettige werk- en leefomgeving, wat de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers bevordert.
 • Eén aanspreekpunt: Door ons in te schakelen als uw facilitaire partner, heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw facilitaire behoeften, wat de communicatie en coördinatie vereenvoudigt.
 • Klanttevredenheid: We streven naar volledige klanttevredenheid en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen door hoogwaardige diensten en een uitstekende klantenservice te bieden.

Efficiënte en betrouwbare facilitaire ondersteuning voor een geoptimaliseerde werkomgeving

Maak vandaag nog gebruik van onze professionele facilitaire diensten

Bij Care Facilitaire Diensten begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed georganiseerde en verzorgde werkomgeving te hebben. Wij zijn er om u te ondersteunen met onze hoogwaardige facilitaire diensten. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij aan uw behoeften kunnen voldoen.

Ons toegewijde team staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en u te helpen bij het creëren van een prettige en productieve werkomgeving. Kies voor Care Facilitaire Diensten en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter