Facilitaire dienstverlening

Professionele facilitaire dienstverlening voor een georganiseerde en verzorgde werkomgeving

Bij onze Facilitaire Dienstverlening begrijpen we het belang van een goed georganiseerde en verzorgde werkomgeving voor het succes van uw organisatie. Met onze hoogwaardige diensten, maatwerkoplossingen en ervaren team zorgen wij ervoor dat uw facilitaire behoeften volledig worden vervuld.

Voordelen van onze facilitaire dienstverlening voor bedrijven:

 • Optimaal comfort
 • Kostenbesparing
 • Professionele uitstraling
 • Flexibiliteit
 • Expertise en ervaring
 • Verhoogde productiviteit:
 • Eén aanspreekpunt
 • Duurzaamheid
 • Focus op kernactiviteiten
 • Tevredenheidsgarantie

040 2131619

Bespaar tijd en kosten met onze flexibele facilitaire oplossingen op maat.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Professionele facilitaire dienstverlening op maat

Maak vandaag nog gebruik van onze uitstekende facilitaire ondersteuning en ervaar een georganiseerde en verzorgde werkomgeving waarin uw organisatie tot bloei komt. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen om het maximale uit uw faciliteiten te halen.

Creëer een georganiseerde en prettige werkomgeving met onze facilitaire expertise

Hoogste kwaliteit

Bij onze Facilitaire Dienstverlening streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit. Met oog voor detail streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw facilitaire taken efficiënt en effectief uit te voeren.

Elke organisatie is uniek en heeft specifieke behoeften als het gaat om facilitaire dienstverlening

Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw organisatie. We luisteren naar uw wensen en eisen en passen onze diensten aan om ervoor te zorgen dat u de juiste ondersteuning krijgt die perfect past bij uw organisatie.

Ervaren professionals

Ons team van ervaren professionals is bekwaam en deskundig in verschillende facilitaire domeinen. Met jarenlange ervaring in de branche kunnen we een breed scala aan facilitaire diensten leveren, van schoonmaak en onderhoud tot catering en nog veel meer. U kunt vertrouwen op ons team om uw facilitaire taken met professionaliteit en expertise uit te voeren.

Flexibele oplossingen

We begrijpen dat de behoeften van elke organisatie kunnen veranderen en evolueren. Daarom bieden we flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende omstandigheden. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning of een langdurige samenwerking, wij passen ons aan om aan uw behoeften te voldoen.

Voordelen van onze facilitaire dienstverlening voor bedrijven toegelicht:

 • Optimaal comfort: Wij zorgen voor een comfortabele werkomgeving waarin medewerkers zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren.
 • Kostenbesparing: Door onze efficiënte aanpak en expertise kunt u besparen op facilitaire kosten, zoals personeel, onderhoud en apparatuur.
 • Professionele uitstraling: Wij dragen zorg voor een verzorgde en representatieve uitstraling van uw bedrijf, wat bijdraagt aan een positieve indruk bij klanten en bezoekers.
 • Flexibiliteit: Onze diensten kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende omstandigheden.
 • Expertise en ervaring: Met onze ervaren professionals in diverse facilitaire domeinen kunt u vertrouwen op hoogwaardige dienstverlening en deskundig advies.
 • Verhoogde productiviteit: Een goed georganiseerde en schone werkomgeving stimuleert de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers.
 • Eén aanspreekpunt: Als uw facilitaire partner bieden wij u één centraal aanspreekpunt voor al uw facilitaire behoeften, waardoor de communicatie en coördinatie worden vereenvoudigd.
 • Duurzaamheid: Wij streven naar duurzame facilitaire oplossingen die bijdragen aan een beter milieu en helpen uw bedrijf groener te maken.
 • Focus op kernactiviteiten: Door het uitbesteden van uw facilitaire taken kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten en uw bedrijf laten groeien.
 • Tevredenheidsgarantie: Wij streven naar uw volledige tevredenheid en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen, met uitstekende service en kwaliteit.

Laat ons uw facilitaire behoeften verzorgen en geniet van een verbeterde werk- en leefomgeving

Wilt u profiteren van de voordelen van onze uitgebreide facilitaire dienstverlening?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw bedrijf te laten excelleren. We staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een maatwerkoplossing te bieden die perfect aansluit bij uw organisatie.

Aarzel niet en laat ons uw facilitaire uitdagingen aanpakken, terwijl u zich kunt concentreren op het succes van uw kernactiviteiten. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en laat ons u begeleiden naar een geoptimaliseerde facilitaire omgeving.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter