Kantooronderhoud

Op zoek naar een professioneel kantooronderhoud in Eindhoven en omgeving?

Ontdek onze maatwerkoplossingen voor schoonmaak, onderhoud en catering en zorg voor een productieve werkomgeving.

  • Professioneel schoonmaak- en onderhoudswerk
  • Gemotiveerde medewerkers voor optimale resultaten
  • Maatwerkoplossingen afgestemd op uw wensen
  • Creëer een prettige en schone werkomgeving
  • Ervaren en gespecialiseerd team
  • Flexibele planning en frequentie van schoonmaak
  • Betrouwbare en vertrouwde partner in kantooronderhoud

040 2131619

Met onze ervaring en expertise in schoonmaak-, onderhouds- en cateringservices, ontzorgen wij u volledig.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Optimaal Kantooronderhoud: Schoonmaak, onderhoud en catering

Bij Care Facilitaire Diensten zorgen wij voor het complete plaatje van kantooronderhoud. Met onze ervaring en expertise in schoonmaak-, onderhouds- en cateringservices, ontzorgen wij u volledig.

Onze tevreden en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Uw wensen en behoeften zijn onze prioriteit

Stimuleer een prettige werkomgeving met professioneel kantooronderhoud

Bij Care Facilitaire Diensten begrijpen we het belang van een prettige werkomgeving. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat uw vergaderruimtes, werkplekken en bedrijfskantine altijd schoon en fris zijn.

Dit draagt bij aan een productieve werkomgeving en een positieve indruk op zakenpartners en klanten.

Maatwerkoplossingen voor uw kantooronderhoud

Uw wensen en behoeften zijn onze prioriteit. Met meer dan 25 jaar ervaring in kantooronderhoud begrijpen we dat elke kantoorruimte uniek is.

Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen. Of u nu dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten nodig heeft, wij passen ons aan uw schema en wensen aan.

Creëer een schone en professionele werkomgeving met het kantooronderhoud van Care Facilitaire Diensten

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide kantooronderhoudsdiensten? Of heeft u specifieke vragen of wensen met betrekking tot uw kantooromgeving? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via 040 2131619.

Ons toegewijde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een op maat gemaakte oplossing te vinden die perfect aansluit bij uw behoeften.

Wij streven ernaar om uw kantooromgeving in optimale staat te houden, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter