Schoonmaakbedrijf Helmond

Schoonmaakbedrijf in de regio Helmond – Professionele schoonmaak, onderhoud en catering

Ontdek de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in de regio Helmond

  • Professionele schoonmaak, onderhoud en catering
  • Meer dan 25 jaar ervaring als familiebedrijf
  • Gemotiveerde medewerkers die streven naar uitstekende resultaten
  • Diverse diensten voor kantoren, fabrieken, instellingen en scholen
  • Brandschone werkplek, ongeacht de frequentie van onze dienstverlening
  • Creëren van een prettige werkomgeving en voorkomen van ziekteverzuim
  • Persoonlijk advies en bespreken van mogelijkheden
  • Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Helmond

040 2131619

Professionele schoonmaak, onderhoud en catering op maat voor uw werkplek in Helmond.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Schoonmaakbedrijf regio Helmond: Uw betrouwbare partner in schoonmaak

Ontdek de expertise van Care Facilitaire Diensten, het schoonmaakbedrijf in de regio Helmond. Als familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring staan we garant voor een brandschone werkplek.

Onze gemotiveerde medewerkers zorgen voor uitstekende resultaten en tevreden klanten.

Maak indruk op uw medewerkers en klanten met een brandschone werkplek, verzorgd door Care Facilitaire Diensten in Helmond.

Een brandschone werkplek door ons schoonmaakbedrijf in Helmond

Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks gebruik wilt maken van onze diensten, wij zorgen altijd voor een brandschone werkplek.

Onze schoonmaakprofessionals bedienen diverse sectoren, waaronder kantoren, fabrieken, instellingen zoals ziekenhuizen en scholen.

Creëer een prettige werkomgeving met een schoonmaakbedrijf

Jaarlijks gaan er miljoenen werkdagen verloren door ziekteverzuim en letsel. Daarom raden wij een schone werkplek aan. Een schone en gezonde werkomgeving bevordert de productiviteit en vermindert het ziekteverzuim.

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Helmond en creëer een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

Betrouwbare expertise voor al uw schoonmaakbehoeften in de regio Helmond

Schakel vandaag nog onze ervaren schoonmaakspecialisten in om uw werkplek in Helmond brandschoon te maken en te houden.

Bij Care Facilitaire Diensten bent u verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige schoonmaakdiensten. Onze professionele aanpak en toegewijde team zorgen ervoor dat uw werkplek altijd schoon en fris is.

Of het nu gaat om kantoren, fabrieken, instellingen of scholen, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw specifieke schoonmaakbehoeften te voldoen. Onze schoonmaakspecialisten zijn gedreven en gemotiveerd om de beste resultaten te behalen. We werken met zorg en aandacht voor detail, zodat uw werkplek een prettige en hygiënische omgeving blijft.

Bij Care Facilitaire Diensten hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom staan we altijd klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren. Onze flexibele dienstverlening stelt ons in staat om uw schoonmaakplan af te stemmen op uw specifieke voorkeuren. Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks gebruik wilt maken van onze diensten, wij zorgen ervoor dat uw werkplek altijd schoon en verzorgd is.

Neem vandaag nog contact met ons op via 040 2131619 en ontdek de mogelijkheden van Care Facilitaire Diensten. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie. Kies voor ons als uw betrouwbare schoonmaakbedrijf in Helmond en ervaar de voordelen van een schone en gezonde werkomgeving.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter