Medical Cleaning en Cleanroomreiniging

Onze vakkundig opgeleide medewerkers beheersen alle
disciplines om de werkzaamheden op de juiste, correcte
en nauwkeurige wijze uit te voeren.

Care Facilitaire Diensten maakt onder andere schoon in:

– zorginstellingen;
– medische centra;
– cleanroomreiniging.

040 2131619

stuur ons een e-mail

Werken in de gezondheidszorg is een zeer gespecialiseerde discipline. Care Facilitaire Diensten maakt onder andere schoon in zorginstellingen en medische centra.

Cleanroomreiniging:
in het hart van het proces

Topkwaliteit reiniging en desinfectie zijn vereisten binnen cleanrooms. De gevolgen van onzorgvuldige en onjuiste reiniging binnen cleanrooms kunnen namelijk groot zijn voor de kwaliteit en daarmee de kosten van de productie van de opdrachtgever.

medical cleaning

pure vakmanschap
en specialisme

medical cleaning
zichtbaar
resultaat

Een ervaren speler op het gebied van cleanroomreiniging

Care Facilitaire Diensten gespecialiseerd in cleanroomreiniging. Onze vakkundig opgeleide medewerkers beheersen alle disciplines om de werkzaamheden op de juiste, correcte en nauwkeurige wijze uit te voeren.

Care Facilitaire Diensten beweegt als een ervaren speler op het gebied van cleanroomreiniging mee met de verandering in regelgeving en innovaties. Cleanroomreiniging is altijd maatwerk. Primair zijn geldende protocollen en de ISO- norm leidend. Care Facilitaire Diensten stelt de werkprogramma’s op, op basis van het type en de klasse van de cleanroom, het product dat in de cleanroom geproduceerd wordt en de handelingen die verricht worden. Dit gecombineerd met het vakmanschap van onze mensen en met de aansturing van een vakbekwame objectleidster als spil in het volledige schoonmaakproces, zorgt voor optimaal, maatwerk en hoge schoonmaakkwaliteit.

Overzicht overige diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

SCHOONMAAKDIENSTEN
glasbewassing catering care bv eindhoven
HOTELDIENSTEN
CATERING

Meer informatie?

diensten
shop
Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.
PLANNINGSYSTEEM
Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.
contactgegevens
Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
logo
bedrijfscultuur
Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.
uitgelicht

Type hier uw zoekwoord en klik op enter