Schoonmaakbedrijf Best

Schoonmaakbedrijf in de regio Best – Uw partner in professionele schoonmaak en catering

Ontdek de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in de regio Best

 • Betrouwbaar schoonmaakbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd in diverse schoonmaakgebieden, waaronder kantoren, fabrieken, instellingen en scholen
 • Professionele glasbewassing en specialistische reiniging
 • Expertise in medical cleaning en cleanroom reiniging
 • Flexibele hoteldiensten voor een schone en gastvrije omgeving
 • Uitgebreide cateringdiensten voor evenementen op locatie
 • Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers die streven naar de beste resultaten
 • Persoonlijk advies op maat voor uw specifieke schoonmaak- en cateringbehoeften
 • Betrouwbare en efficiënte service met oog voor kwaliteit

040 2131619

Ontdek de voordelen van een ervaren en veelzijdig schoonmaakbedrijf in Best – Care Facilitaire Diensten staat voor u klaar.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Schoonmaakbedrijf regio Best: Uw betrouwbare partner in schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de omgeving van Best? Zoek niet verder! Care Facilitaire Diensten staat voor u klaar met een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten.

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u de expertise en kwaliteit waar u naar op zoek bent. En wist u dat wij ook catering verzorgen voor uw evenement? Neem telefonisch contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek de perfecte combinatie van schoonmaak en catering voor uw evenementen in Best en omstreken, verzorgd door Care Facilitaire Diensten.

Uw schoonmaakbehoeften, onze specialiteiten

Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in diverse schoonmaakgebieden en staat klaar om u van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Schoonmaak van kantoren, fabrieken, instellingen en scholen
 • Glasbewassing en specialistische reiniging
 • Medical cleaning en cleanroom reiniging
 • Hoteldiensten

Catering op maat voor uw evenement

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook uitgebreide cateringdiensten aan. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, een luxe lunch voor uw zakenpartners of een ander evenement, wij zorgen voor een culinaire ervaring op locatie.

Onze ervaren cateringmedewerkers staan voor u klaar om uw evenement van A tot Z te verzorgen. En natuurlijk laten wij uw locatie pas achter nadat deze brandschoon is opgeleverd.

Betrouwbare expertise voor al uw schoonmaakbehoeften in de regio Best

Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw behoeften

Wij laten uw locatie weer stralen met onze grondige en professionele schoonmaakdiensten. Bij Care Facilitaire Diensten begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen.

Ons ervaren team van gemotiveerde medewerkers streeft er voortdurend naar om de beste resultaten te behalen. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoren, fabrieken, instellingen of scholen, u kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding.

Heeft u vragen over onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf in de omgeving van Best? Wilt u graag gebruikmaken van onze cateringdiensten voor uw bedrijfsevenementen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze services? Aarzel dan niet en neem direct telefonisch contact met ons op via 040 2131619.

Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Bij Care Facilitaire Diensten streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw tevredenheid te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw locatie kunnen laten stralen met onze uitstekende dienstverlening.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter