Schoonmaakbedrijf kantoren

Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren – Creëer een schone en productieve werkomgeving

Ontdek de voordelen van ons schoonmaakbedrijf voor een stralend kantoor

  • Vertrouwd vakwerk met meer dan 25 jaar ervaring
  • Schoon interieur en gevels, binnen en buiten uw kantoor
  • Inzichtelijke planning via ons digitaal systeem
  • Verminderd ziekteverzuim dankzij een beter werkklimaat
  • Uitgebreide schoonmaakdiensten, van tapijtreiniging tot glasbewassing
  • Flexibiliteit en maatwerk afgestemd op uw behoeften
  • Professionele en gemotiveerde medewerkers
  • Efficiëntie en ontzorgen voor uw organisatie

040 2131619

Professionele schoonmaakdiensten op maat voor uw kantooromgeving.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Een schoonmaakpartner die uw kantoor tot in de puntjes verzorgt

Ons toegewijde team van professionals staat voor u klaar om uw kantoor regelmatig schoon te maken en te onderhouden.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner in flexibel en vertrouwd vakwerk.

Vertrouw op onze expertise voor een vlekkeloos schone werkomgeving

Een schoon interieur en stralende gevels voor uw kantoor

Bij Care BV bieden we een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw kantoor er altijd schoon en verzorgd uitziet. Naast het zorgen voor een optimale werkomgeving voor uw medewerkers, is het ook van belang om uw buitengevel periodiek te onderhouden.

Met ons digitale planningssysteem houden we u op de hoogte van de periodieke werkzaamheden, zoals glasbewassing en vloeronderhoud, die voor uw kantoor gepland staan.

Voorkom ziekteverzuim en creëer een beter werkklimaat

Steeds meer kantoren kiezen ervoor om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen, en dat is niet zonder reden. Een schone werkomgeving draagt bij aan een beter werkklimaat en vermindert het ziekteverzuim onder uw medewerkers.

Met onze regelmatige schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat uw kantoor altijd fris en hygiënisch is, wat resulteert in een gezondere en productievere werkomgeving.

Creëer een frisse en professionele werkomgeving met ons schoonmaakbedrijf voor kantoren

Vind het perfecte schoonmaakbedrijf voor uw kantoren

Bij Care Facilitaire Diensten bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten.

Of het nu gaat om het reinigen van tapijt, het wassen van ramen met hoogwerkers, het gebruik van hogedrukreinigers of dagelijkse schoonmaak na werktijd, onze ervaren en goed opgeleide medewerkers staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op via 040 2131619 en ontdek wat wij allemaal voor uw organisatie kunnen betekenen.

Anderen bekeken ook deze pagina’s:

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter