Schoonmaakbedrijf Geldrop

Schoonmaakbedrijf in de regio Geldrop – Uw partner in professionele schoonmaak en catering

Ontdek de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in de regio Geldrop

  • Betrouwbaar schoonmaakbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in diverse schoonmaakgebieden, waaronder kantoren, fabrieken, instellingen en scholen
  • Professionele glasbewassing en specialistische reiniging
  • Expertise in medical cleaning en cleanroom reiniging
  • Flexibele hoteldiensten voor een schone en gastvrije omgeving
  • Uitgebreide cateringdiensten voor evenementen op locatie
  • Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers die streven naar de beste resultaten
  • Persoonlijk advies op maat voor uw specifieke schoonmaak- en cateringbehoeften
  • Betrouwbare en efficiënte service met oog voor kwaliteit

040 2131619

Ontdek de voordelen van een ervaren en veelzijdig schoonmaakbedrijf in Geldrop – Care Facilitaire Diensten staat voor u klaar.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Schoonmaakbedrijf regio Geldrop: Uw betrouwbare partner in schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de omgeving van Geldrop? Zoek niet verder! Care Facilitaire Diensten staat voor u klaar met een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten.

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u de expertise en kwaliteit waar u naar op zoek bent. En wist u dat wij ook catering verzorgen voor uw evenement? Neem telefonisch contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek de perfecte combinatie van schoonmaak en catering voor uw evenementen in Geldrop en omstreken, verzorgd door Care Facilitaire Diensten.

Schoonmaakdiensten voor diverse branches en diensten

Bij Care Facilitaire Diensten begrijpen we dat een schone werkomgeving essentieel is, ongeacht de branche waarin u actief bent. Of het nu gaat om scholen, ziekenhuizen, kantoren of de buitengevel van panden, onze ervaren schoonmakers staan voor u klaar.

We zijn trots op onze gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers die werkzaam zijn in de regio Eindhoven en met plezier klanten bedienen in Geldrop.

Ontzorgen van uw werkplek

Ons toegewijde team van professionals bij Care Facilitaire Diensten staat klaar om uw werkplek brandschoon op te leveren. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Eindhoven bedienen we de regio Geldrop en komen we graag bij u langs.

Een breed pakket aan diensten

Bij Care Facilitaire Diensten bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke schoonmaakbehoeften te voldoen. U kunt kiezen uit een breed scala aan diensten, waaronder:

Hoteldiensten: Een gastvrije en schone omgeving voor uw gasten.
Medical cleaning en cleanroom reiniging: Steriele en hygiënische omgevingen voor de medische sector.
Glasbewassing en specialistische reiniging: Vakkundige reiniging van glasoppervlakken en specialistische reinigingstaken.
Schoonmaak van kantoren, fabrieken, instellingen en scholen: Grondige reiniging van verschillende soorten werkplekken.

Wij streven ernaar om u de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten te bieden, waarbij we altijd rekening houden met uw specifieke wensen en eisen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de professionele aanpak van Care Facilitaire Diensten.

Betrouwbare expertise voor al uw schoonmaakbehoeften in de regio Geldrop

Ontvang persoonlijk advies per telefoon: Bel ons nu op 040 2131619!

Bij Care Facilitaire Diensten begrijpen we dat uw schoonmaakbehoeften uniek zijn en kunnen variëren. Daarom bieden we persoonlijk advies op maat om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu het interieur of exterieur van uw pand wilt laten reinigen, ons dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt inschakelen, of behoefte heeft aan één of meerdere schoonmakers, wij staan voor u klaar.

Ons deskundige team staat telefonisch voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Door te bellen naar 040 2131619 krijgt u direct toegang tot onze schoonmaakexperts die graag met u in gesprek gaan. We luisteren naar uw specifieke behoeften en stellen op basis daarvan een schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij uw situatie.

Of u nu een klein kantoor heeft dat dagelijks onderhoud vereist, een medische faciliteit die voldoet aan strenge hygiënenormen, of een groot bedrijfspand dat regelmatige reiniging en onderhoud nodig heeft, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bel ons vandaag nog op 040 2131619 en ontdek hoe wij u kunnen helpen met persoonlijk advies en op maat gemaakte schoonmaakdiensten. Wij streven ernaar om u een schoon en fris werkomgeving te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij voor uw schoonmaakbehoeften zorgen.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter