Schoonmaakbedrijven regio Eindhoven

Betrouwbare expertise voor al uw schoonmaakbehoeften in de regio Eindhoven

Ontdek de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven

  • Ruime ervaring en expertise in schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden
  • Breed dienstenpakket, inclusief gespecialiseerde taken zoals glasbewassing en medical cleaning
  • Inzetbaar in diverse branches, zoals ziekenhuizen, scholen en kantoren
  • Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers
  • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften
  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service

040 2131619

Maak indruk met een brandschone werkomgeving – kies voor ons ervaren schoonmaakteam.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Schoonmaakbedrijven regio Eindhoven: Uw betrouwbare partner in schoonmaak en onderhoud

Bij Care Facilitaire Diensten hoeft u niet verder te zoeken naar schoonmaakbedrijven in de regio Eindhoven. Met onze ruime ervaring en uitgebreide dienstverlening zijn wij uw betrouwbare partner voor een breed scala aan schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden.

Onze aanpak, waarbij we onze medewerkers actief betrekken bij het organiseren van het werk, leidt tot de beste resultaten. Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan garant voor tevreden klanten.

Van kantoren tot cleanrooms – wij leveren maatwerk in schoonmaakoplossingen

Een brede dienstverlening die ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven

Als een van de weinige schoonmaakbedrijven in de regio Eindhoven bieden wij een breed scala aan diensten aan. Naast de standaard schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij ook gespecialiseerde taken die niet door alle schoonmaakbedrijven worden aangeboden.

Ons uitgebreide dienstenpakket omvat onder andere hoteldiensten, glasbewassing en specialistische reiniging, medical cleaning en cleanroom reiniging, evenals schoonmaak van kantoren, fabrieken, instellingen en scholen.

Schoonmaakdiensten voor diverse branches

Met ons brede dienstenpakket zijn onze medewerkers inzetbaar in verschillende branches. Of het nu gaat om ziekenhuizen, scholen of kantoren, wij hebben de expertise en ervaring om aan de specifieke eisen van uw branche te voldoen.

Als familiebedrijf zorgen wij ervoor dat alleen gemotiveerde en gekwalificeerde professionals deel uitmaken van ons team.

Betrouwbare expertise voor al uw schoonmaakbehoeften in de regio Eindhoven

Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw behoeften

Bij Care Facilitaire Diensten staat uw tevredenheid centraal. Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Neem contact met ons op via 040 2131619 en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en wij streven ernaar om u de beste schoonmaakoplossing te bieden.

Kies voor Care Facilitaire Diensten en ervaar de voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw wensen begrijpt en de hoogste kwaliteit levert.

Schakel ons binnenkort in en geniet van een schone en verzorgde werkomgeving voor uw bedrijf.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter