Glasbewassing &
specialistische reiniging

Bent u op zoek naar goede glasbewassing of andere specialistische reiniging
voor uw kantoor- of bedrijfspand in de regio Eindhoven?

Dan bent u bij Care Facilitaire Diensten aan het juiste adres!

– Glasbewassing op hoogte;
– Vloeronderhoud;
– Specialistisch onderhoud.

040 2131619

Ervaren en goed opgeleide medewerkers, werken met de juiste apparatuur en zorgen dat elke opdracht naar volledige tevredenheid wordt volbracht.

Uniek bij
Care Facilitaire Diensten

Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten, zoals glasbewassing, vloeronderhoud enz. Met een persoonlijk inlogcode heeft u te allen tijde inzicht in de planning van de werkzaamheden, die bij u uitgevoerd worden.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Specialistische reiniging

Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, bent u bij Care Facilitaire Diensten ook aan het goede adres voor glasbewassing en andere specialistische reiniging.

Elke specialistische schoonmaaktaak wordt vakkundig en correct uitgevoerd. Van gevelreiniging tot vloeronderhoud en van glasbewassing met hoogwerker of telescoop tot bouwopleveringen. Ervaren en goed opgeleide medewerkers, werken met de juiste apparatuur en zorgen dat elke opdracht naar volledige tevredenheid wordt volbracht.

Voorbeelden van specialistische reiniging

Glasbewassing op hoogte:

 • Glaswassen met hoogwerkers
 • Glaswassen met Osmose (telescoop)
 • Glaswassen met ladders

Vloeronderhoud:

 • Conserveren lino- en houtenvloeren
 • Tapijt reinigen
 • Machinaal schrobben van vloeren

Specialistisch onderhoud:

 • Bouwoplevering
 • Cleanrooms
 • Waterschade
 • Gevelreiniging
 • Hogedrukreiniging

Glasbewassing en specialistische reiniging
Glasbewassing en specialistische reiniging
Glasbewassing en specialistische reiniging

Overzicht overige diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter