Over Care Facilitaire Diensten

Een regionaal schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring!

Super gemotiveerde medewerkers

Door de familiare aansturing zijn de medewerkers super gemotiveerd wat ten goede komt aan de kwaliteit van de schoonmaak bij onze opdrachtgevers. Ook het ziekte verzuim en verloop van personeel is erg laag.

040 2131619

stuur ons een e-mail

Onze super gemotiveerde medewerkers verzorgen met plezier al uw catering en schoonmaak werkzaamheden.

Wie
zijn wij?

Care Facilitaire Diensten is een regionaal opererend familiebedrijf met een zeer ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak.

catering

beste
resultaten

schoonmaak
klantgerichte
instelling

Bedrijfscultuur

Missie: wij ontzorgen onze klanten op het gebied van schoonmaak-, onderhoudswerkzaamheden en catering. Hierbij hanteren we de volgende kernwaarden, waar we ons door laten leiden/inspireren.
Klant en medewerker centraal
Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.
Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.
Verantwoordelijkheid
Door de medewerkers te betrekken bij het organiseren van het werk, bereiken we de beste resultaten.
Het werven en selecteren van medewerkers is een zorgvuldig proces bij Care. Wij werken met gemotiveerde vakbekwame medewerkers met de juiste klantgerichte instelling. Daarom kiest Care voor een leiderschapsstijl gebaseerd op vertrouwen in medewerkers.
Door de medewerkers te betrekken bij het organiseren van het werk, bereiken we de beste resultaten. Zij hebben immers met de dagelijkse praktijk te maken en daardoor een schat van praktische ervaring, die zij kunnen inzetten om de prestatie voor de klant te verbeteren.
Verbinden en plezier in het werk
Tevreden en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan tevreden klanten.
Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers met plezier aan het werk zijn. Tevreden en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan tevreden klanten. Care ondersteunt haar medewerkers ook buiten het werk met adviezen, zij organiseert personeelsbijeenkomsten en stimuleert de onderlinge band.

Leren en groeien

Care draagt haar kennis actief over aan beginnende medewerkers. Voordat Care de medewerkers zelfstandig aan het werk laat gaan, worden de medewerkers intern opgeleid door onze meewerkende leidinggevende.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

SCHOONMAAKDIENSTEN
GLASBEWASSING EN SPECIALISTISCHE REINIGING
MEDICAL CLEANING
HOTELDIENSTEN
CATERING

Meer informatie?

diensten
shop
Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.
PLANNINGSYSTEEM
Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.
contactgegevens
Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
logo
bedrijfscultuur
Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.
uitgelicht

Type hier uw zoekwoord en klik op enter