Schoonmaakdiensten

kantoren, fabrieken, instellingen en scholen

Professionele schoonmaak Eindhoven en omgeving

– vast team;
– intern opgeleide vakmensen;
– korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid.

040 2131619

stuur ons een e-mail

Onze medewerkers zijn representatief en houden zich aan de geldende normen en regels binnen de organisatie van de klant.

Professionele schoonmaak
Eindhoven en omgeving

Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks behoefte hebt aan de hulp van specialisten om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren; u kan terecht bij Care Facilitaire Diensten.

schoonmaakdiensten

gegarandeerd
kwaliteit

home-icons-01
schoonmaak
specialisten

Flexibel, vertrouwd, vakwerk

U heeft geen omkijken naar de dienstverlening!

Care Facilitaire Diensten is specialist in het dagelijks of wekelijks vakkundig schoonmaken van kantoren, fabrieken, instellingen en scholen. Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud zijn de medewerkers van Care Facilitaire Diensten toevertrouwd.

Onze medewerkers spelen flexibel in op de veranderende werktijden van onze opdrachtgevers. Ze zijn representatief en houden zich aan de geldende normen en regels binnen de organisatie van de klant.

Wij werken met een vast team van (intern) opgeleide vakmensen. Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid, maar ook plezier in het werk, voldoende aandacht voor de medewerkers door onze leidinggevende en een open duidelijke communicatie zijn topprioriteit.

Zomaar een paar belangrijke zaken die het schoonmaakteam helpen goed vakwerk af te leveren. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers tevreden zijn over een schone werkomgeving en heeft u geen omkijken naar de dienstverlening. Voor ons vanzelfsprekend.

Overzicht overige diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

GLASBEWASSING EN SPECIALISTISCHE REINIGING
MEDICAL CLEANING
HOTELDIENSTEN
CATERING

Meer informatie?

diensten
shop
Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.
PLANNINGSYSTEEM
Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.
contactgegevens
Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
logo
bedrijfscultuur
Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.
uitgelicht

Type hier uw zoekwoord en klik op enter