Over Care Facilitaire Diensten

Een regionaal schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring!

Super gemotiveerde medewerkers

Door de familiare aansturing zijn de medewerkers super gemotiveerd wat ten goede komt aan de kwaliteit van de schoonmaak bij onze opdrachtgevers. Ook het ziekte verzuim en verloop van personeel is erg laag.

040 2131619

Onze super gemotiveerde medewerkers verzorgen met plezier al uw catering en schoonmaak werkzaamheden.

Wie
zijn wij?

Care Facilitaire Diensten is een regionaal opererend familiebedrijf met een zeer ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak.

catering

beste
resultaten

schoonmaak

klantgerichte
instelling

Bedrijfscultuur

Missie: wij ontzorgen onze klanten op het gebied van schoonmaak-, onderhoudswerkzaamheden en catering. Hierbij hanteren we de volgende kernwaarden, waar we ons door laten leiden/inspireren.

Klant en medewerker centraal

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Verantwoordelijkheid

Door de medewerkers te betrekken bij het organiseren van het werk, bereiken we de beste resultaten.

Het werven en selecteren van medewerkers is een zorgvuldig proces bij Care. Wij werken met gemotiveerde vakbekwame medewerkers met de juiste klantgerichte instelling. Daarom kiest Care voor een leiderschapsstijl gebaseerd op vertrouwen in medewerkers.

Door de medewerkers te betrekken bij het organiseren van het werk, bereiken we de beste resultaten. Zij hebben immers met de dagelijkse praktijk te maken en daardoor een schat van praktische ervaring, die zij kunnen inzetten om de prestatie voor de klant te verbeteren.

Verbinden en plezier in het werk

Tevreden en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan tevreden klanten.

Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers met plezier aan het werk zijn. Tevreden en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan tevreden klanten. Care ondersteunt haar medewerkers ook buiten het werk met adviezen, zij organiseert personeelsbijeenkomsten en stimuleert de onderlinge band.

Leren en groeien

Care draagt haar kennis actief over aan beginnende medewerkers. Voordat Care de medewerkers zelfstandig aan het werk laat gaan, worden de medewerkers intern opgeleid door onze meewerkende leidinggevende.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter