Facilitaire dienstverlening bedrijven

Professionele facilitaire dienstverlening voor bedrijven in de regio Eindhoven!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire behoeften kan vervullen? Bij Care Facilitaire Diensten hebben we meer dan 25 jaar ervaring in verschillende branches. Wij bieden professionele en grondige schoonmaak-, onderhouds- en cateringdiensten. Ontdek vandaag nog wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Voordelen van onze facilitaire dienstverlening voor bedrijven in de regio Eindhoven:

  • Professionele aanpak en grondige uitvoering van schoonmaak, onderhoud en catering
  • Breed scala aan diensten, waaronder glasbewassing, specialistische reiniging, medical cleaning, cleanroom reiniging, hoteldiensten en schoonmaakdiensten
  • Complete bedrijfscatering op maat, van inkoop tot maaltijden en ervaren cateringmedewerkers
  • Ontzorging op alle vlakken, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness
  • Klantgerichte aanpak en gastvrijheid, waarbij uw wensen en tevredenheid centraal staan

040 2131619

Met onze ervaring en expertise in schoonmaak-, onderhouds- en cateringservices, ontzorgen wij u volledig.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Ontdek een breed scala aan diensten voor facilitaire dienstverlening

Als regionaal opererend bedrijf streven we naar langdurige werkrelaties. Bij ons kunt u kiezen uit diverse diensten op het gebied van facilitaire dienstverlening voor bedrijven in de regio Eindhoven.

Denk aan glasbewassing, specialistische reiniging, medical cleaning, cleanroom reiniging, hoteldiensten en schoonmaakdiensten.

Facilitaire dienstverlening voor bedrijven: Ontdek onze uitgebreide en gastvrije facilitaire dienstverlening

Complete bedrijfscatering voor uw gemak

Naast onze schoonmaakdiensten bieden we ook uitgebreide cateringdiensten voor bedrijven in de regio Eindhoven. Van inkoop tot maaltijdverzorging en ervaren cateringmedewerkers, wij ontzorgen u op alle vlakken.

Of het nu gaat om dagelijkse catering of ondersteuning bij evenementen en piekmomenten, wij staan voor u klaar.

Ervaar onze gastvrije en veelzijdige dienstverlening

Bij Care Facilitaire Diensten streven we ernaar om u een ervaring van gastvrije en veelzijdige dienstverlening te bieden.

Ons team staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen, of u nu gebruikmaakt van onze schoonmaakdiensten, bedrijfscatering of andere facilitaire oplossingen.

Onze professionele schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat uw werkplekken, kantoren en andere ruimtes altijd schoon en fris zijn

Met onze gastvrije dienstverlening leggen we de focus op het creëren van een prettige en verzorgde omgeving voor uw bedrijf. Onze professionele schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat uw werkplekken, kantoren en andere ruimtes altijd schoon en fris zijn. We gaan verder dan alleen de standaard schoonmaak en leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Daarnaast bieden we veelzijdige bedrijfscatering, waarbij we uw medewerkers, klanten en gasten culinair verwennen. Van het verzorgen van dagelijkse maaltijden tot het organiseren van speciale evenementen, onze ervaren cateringmedewerkers staan garant voor smaakvolle gerechten en een uitstekende service.

Een schone en professionele werkomgeving voor uw bedrijf met de
facilitaire dienstverlening van Care Facilitaire Diensten

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij Care Facilitaire Diensten geloven we in een persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. We luisteren naar uw wensen en behoeften, en passen onze dienstverlening hierop aan. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die streven naar uw tevredenheid. We zijn flexibel, betrouwbaar en altijd bereid om een stap extra te zetten om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kies voor Care Facilitaire Diensten en ervaar zelf de gastvrijheid en veelzijdigheid van onze dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op via 040 2131619 en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze uitgebreide facilitaire oplossingen.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter