Schoonmaakbedrijf Veldhoven

Schoonmaakbedrijf in de regio Veldhoven – Professionele schoonmaak, onderhoud en catering

Ontdek de voordelen van ons schoonmaakbedrijf in de regio Veldhoven

 • Professionele diensten: Onze toegewijde schoonmaakexperts zorgen voor professionele en grondige schoonmaakwerkzaamheden op uw kantoor in Veldhoven.
 • Maatwerkoplossingen: We luisteren naar uw specifieke behoeften en passen onze diensten aan om aan uw schoonmaakeisen te voldoen.
 • Ervaren en deskundig team: Onze ervaren schoonmaakprofessionals zijn gemotiveerd om de beste resultaten te behalen, wat bijdraagt aan tevreden klanten.
 • Breed scala aan diensten: Of het nu gaat om schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging, hoteldiensten of medische schoonmaak, we bieden een uitgebreid pakket aan diensten om aan al uw eisen te voldoen.
 • Betrouwbaarheid: Met meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche kunt u vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid.
 • Ontzorging en flexibiliteit: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Bovendien bieden we flexibele planningsopties die passen bij uw agenda.
 • Persoonlijke service: Uitstekende klantenservice staat bij ons voorop. We streven ernaar om aan uw wensen te voldoen en uw tevredenheid te garanderen.
 • Gezonde werkomgeving: Door een schone en hygiënische werkplek te creëren, verminderen we het ziekteverzuim en zorgen we voor een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers.

040 2131619

Laat uw schoonmaakzorgen achterwege en vertrouw op de expertise van ons ervaren team in Veldhoven.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van schoonmaak-, onderhoudswerkzaamheden en catering.

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in de regio van Veldhoven? Bij Care Facilitaire Diensten bent u aan het juiste adres.

Met onze expertise bedienen wij klanten in de regio Eindhoven, dus we zijn snel ter plaatse op uw kantoor in Veldhoven.

Laat uw werkplek stralen met de specialistische schoonmaakservices van ons team in Veldhoven

Specialistisch schoonmaakbedrijf met 25+ jaar ervaring in Veldhoven

Bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf is het vanzelfsprekend dat u enkel specialisten in dienst wilt hebben, vooral als het gaat om schoonmaakwerk. Bij ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven kunt u vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring.

Onze toegewijde medewerkers begrijpen als geen ander hoe ze snel, efficiënt en grondig schoon moeten maken bij u op kantoor. We staan klaar om aan al uw schoonmaakeisen te voldoen en een schone en gezonde werkomgeving voor u te creëren.

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten

 • Schoonmaakdiensten
 • Glasbewassing en specialistische reiniging
 • Hoteldiensten
 • Medical cleaning & cleanroom reiniging
 • Cateringservice op locatie

Laat ons weten welke schoonmaakwerkzaamheden u nodig heeft en wij zorgen voor een professionele en betrouwbare uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kwaliteit van onze dienstverlening.

Laat ons uw kantoor in Veldhoven transformeren met onze uitgebreide diensten en jarenlange ervaring

Schakel vandaag nog onze ervaren schoonmaakspecialisten in om uw werkplek in Velthoven brandschoon te maken en te houden.

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw organisatie in Velthoven. Wij bieden een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op via 040 2131619 en ontdek zelf de voordelen van onze professionele aanpak. Ons team staat klaar om telefonisch met u te bespreken welke diensten we u kunnen bieden en om samen met u een concreet schoonmaakplan op te stellen.

Wacht niet langer en ervaar de meerwaarde van onze betrouwbare schoonmaakpartner.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter