Specialistische reiniging

Op zoek naar professionele specialistische reiniging?

Bij Care Facilitaire Diensten bent u aan het juiste adres. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf staan wij klaar om elk materiaal en elke situatie grondig aan te pakken.

Met onze snelle inzetbaarheid garanderen wij een stralend resultaat.

 • Ontzorgen op maat
 • Samenwerking en vakmanschap
 • Tevredenheid gegarandeerd

040 2131619

Wat ons echt onderscheidt, is onze unieke nadruk op samenwerking en vakmanschap.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Specialistische Reiniging: Laat uw bedrijf stralen met Care Facilitaire Diensten

Op zoek naar professionele specialistische reiniging? Bij Care Facilitaire Diensten bent u aan het juiste adres. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf staan wij klaar om elk materiaal en elke situatie grondig aan te pakken. Met onze snelle inzetbaarheid garanderen wij een stralend resultaat.

Wilt u uw gevel, glas, portiek of vloer volledig laten reinigen? Ons team van experts beschikt over de benodigde kennis, jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur om elke specialistische klus uit te voeren. Wat uw opdracht ook is, wij zorgen ervoor dat uw pand er zowel van binnen als van buiten weer als nieuw uitziet.

Voorbeelden van specialistische reiniging

Glasbewassing op hoogte:

 • Glaswassen met hoogwerkers
 • Glaswassen met Osmose (telescoop)
 • Glaswassen met ladders

Vloeronderhoud:

 • Conserveren lino- en houtenvloeren
 • Tapijt reinigen
 • Machinaal schrobben van vloeren

Specialistisch onderhoud:

 • Bouwoplevering
 • Cleanrooms
 • Waterschade
 • Gevelreiniging
 • Hogedrukreiniging

Specialistische reiniging
Specialistische reiniging
Specialistische reiniging

Ons ervaren team beschikt over uitgebreide kennis en maakt gebruik van
geavanceerde apparatuur om elke specialistische reinigingsklus aan te pakken.

Uniek bij Care Facilitaire Diensten: Samenwerking en Vakmanschap

Bij Care Facilitaire Diensten gaan we verder dan alleen het leveren van specialistische reiniging. Wat ons echt onderscheidt, is onze unieke nadruk op samenwerking en vakmanschap.

Wij geloven in het belang van een hechte samenwerking met onze medewerkers. Door hen actief te betrekken bij het organiseren van het werk, streven we naar de beste resultaten. Samen creëren we een werkomgeving waarin vakmanschap en professionaliteit centraal staan. We moedigen onze medewerkers aan om hun expertise en vaardigheden in te zetten, wat leidt tot uitmuntende prestaties en een gevoel van trots bij iedereen die betrokken is bij Care Facilitaire Diensten.

Bij ons bent u verzekerd van een team dat gemotiveerd en toegewijd is, waardoor we keer op keer uitblinken in de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze unieke aanpak van samenwerking en vakmanschap maakt ons de ideale keuze voor al uw specialistische reinigingsbehoeften.

Waarom kiezen voor Care Facilitaire Diensten?

Ontzorgen op maat

Wij nemen alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en zelfs de catering uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness.

Samenwerking en vakmanschap

Door onze medewerkers actief te betrekken bij het organiseren van het werk, streven wij naar de beste resultaten. Samen creëren we een werkomgeving waarin vakmanschap en professionaliteit centraal staan.

Tevredenheid gegarandeerd

Gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot tevreden klanten. Bij Care Facilitaire Diensten zorgen we ervoor dat onze medewerkers tevreden en gemotiveerd zijn, zodat zij de hoogste kwaliteit dienstverlening kunnen leveren.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter