Interieurreiniging

Met meer dan 25 jaar ervaring en een breed klantenbestand, kunnen wij uw werkplek grondig reinigen.

Interieurreiniging voor een schone en gezonde werkomgeving

  • Grondige en professionele interieurreiniging voor een schone werkomgeving
  • Op maat gemaakte schoonmaakoplossingen voor bedrijven van elke omvang
  • Vermindering van ziekteverzuim en bevordering van de productiviteit van medewerkers
  • Verbetering van de indruk op klanten en zakenrelaties
  • Ervaren schoonmaakspecialisten met meer dan 25 jaar ervaring
  • Kostenbesparing door uitbesteding van interieurreiniging
  • Persoonlijke service en advies op maat
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van periodieke contracten

040 2131619

Professionele interieurreiniging voor een schone werkomgeving. Ervaar de voordelen van Care Facilitaire Diensten in Eindhoven.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Interieurreiniging voor een schone en gezonde werkomgeving

Laat uw interieurreiniging over aan de ervaren schoonmaakspecialisten van Care Facilitaire Diensten uit Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een breed klantenbestand, kunnen wij uw werkplek grondig reinigen. Bovendien bespaart u geld door het verminderen van ziekteverzuim.

De kracht van professionele interieurreiniging

Maatwerkoplossingen voor bedrijven van elke omvang

Of uw bedrijf nu groot of klein is, onze medewerkers zorgen altijd voor een volledig schone werkplek.

Met onze op maat gemaakte schoonmaakoplossingen bent u verzekerd van een snelle en grondige reiniging.

Verbeter de productiviteit en indruk op klanten

Een schone werkomgeving bevordert de productiviteit van uw medewerkers en maakt een goede indruk op klanten en zakenrelaties.

Laat ons schoonmaakbedrijf uit Eindhoven uw interieurreiniging verzorgen en profiteer van de voordelen.

Bij Care Facilitaire Diensten leveren wij maatwerkoplossingen voor een schone en gezonde werkomgeving

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de uitgebreide interieurreinigingsdiensten die wij in de regio Eindhoven aanbieden? Heeft u interesse in het afsluiten van een periodiek contract of heeft u nog vragen die u wilt stellen?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via 040 2131619. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Of het nu gaat om specifieke diensten, prijzen of andere vragen, wij helpen u graag verder. Aarzel niet om ons te bellen en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw interieurreiniging.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter