Schoonmaakonderhoud

Een brandschone werkomgeving voor uw bedrijf

Ontdek de voordelen voor uw bedrijf

  • Hoogwaardige schoonmaakdiensten
  • Gespecialiseerde diensten, zoals glasbewassing en specialistische reiniging
  • Betrouwbare en gemotiveerde medewerkers
  • Flexibiliteit en maatwerk
  • Ontzorgen op facilitair gebied
  • Persoonlijke aanpak en klantgerichtheid

040 2131619

Ervaar de expertise en toewijding van onze gemotiveerde medewerkers en geniet van een vlekkeloos schoon bedrijf.

Transparante
Planning

Ons transparante planningsysteem maakt het eenvoudig om uw eigen planning af te stemmen op onze dienstverlening, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking.

glasbewassing care

perfecte
uitstraling

glasbewassing care

betrouwbaar
& flexibel

Uw betrouwbare partner in schoonmaakonderhoud

Met ruimschootse ervaring en dienstverlening in diverse branches, bieden wij professioneel schoonmaakonderhoud aan.

Laat ons weten welke specifieke schoonmaakwerkzaamheden u nodig heeft, en wij zorgen voor een passende oplossing.

Vertrouw op onze expertise voor een vlekkeloos schone werkomgeving

Allround schoonmaakbedrijf

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van schoonmaakonderhoud. Van reguliere schoonmaakdiensten tot gespecialiseerde glasbewassing en medical cleaning.

U kunt vertrouwen op ons vakbekwame team.

Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers voor uw schoonmaakonderhoud

Ons team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers staat klaar om uw schoonmaakonderhoud snel en efficiënt uit te voeren.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de regio Eindhoven begrijpen we uw specifieke behoeften en passen we ons aan uw werktijden en wensen aan.

Met ons flexibele schoonmaakonderhoud passen we ons aan uw planning en behoeften aan, zodat uw bedrijf altijd in topconditie is

Professioneel schoonmaakonderhoud voor een schone en prettige werkomgeving

Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakwerkzaamheden, wij staan klaar om u advies op maat te bieden en uw schoonmaakbehoeften waar te maken. Met ons professionele schoonmaakonderhoud zorgen we voor een schone en verzorgde werkomgeving, waarin uw medewerkers productief kunnen zijn en uw bedrijf een professionele uitstraling heeft.

Advies op maat en vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op via 040 2131619 voor advies op maat en een vrijblijvende offerte. Ons ervaren team luistert naar uw specifieke wensen en eisen en biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Bespaar tijd en energie door uw schoonmaakonderhoud aan professionals over te laten en geniet van een vlekkeloos schone werkomgeving.

Overzicht diensten

Care Facilitaire Diensten is een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf, werkzaam in Eindhoven en omgeving. Wij bieden kantoren, ziekenhuizen en scholen een schone werkomgeving in de vorm van maatwerk met uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer informatie?

Care Facilitaire Diensten is dé keuze als het gaat om schoonmaakbedrijven in Eindhoven.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige schoonmaakdiensten. Ons team van uiterst gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Door onze familiare aansturing kunnen wij bovendien een laag ziekteverzuim en personeelsverloop waarborgen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Care Facilitaire Diensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schoonmaakbehoeften veranderende behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gebouwen en bedrijven, inclusief industriële reiniging. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productiehal of een zorginstelling, wij staan klaar om uw ruimtes grondig te reinigen en te onderhouden.

Ons team van glazenwassers zorgt voor schone en streeploze ramen, terwijl onze specialisten in gevelreiniging uw gebouw weer laten stralen. Daarnaast bieden wij vloeronderhoud om uw vloeren in optimale conditie te houden. Ook voor specialistische reiniging, zoals cleanroomreiniging in zorginstellingen en medische centra, kunt u bij ons terecht.

Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals catering en hoteldiensten. Wij streven ernaar om u een complete facilitaire oplossing te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness, terwijl wij zorgen voor een schone en aangename werkomgeving.

Care Facilitaire Diensten is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in Eindhoven en omgeving. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom passen we onze diensten aan op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw ruimtes altijd schoon en representatief zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom Care Facilitaire Diensten het beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven is. Wij staan klaar om u te helpen met al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij te bieden hebben.

Een glanzende groet van het toegewijde team van Care!

shop

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment in schoonmaakartikelen.

PLANNINGSYSTEEM

Uniek bij Care Facilitaire Diensten
Een digitaal planningsysteem geeft u inzicht in de planning van de periodieke diensten.

contactgegevens

Care Facilitaire Diensten
Oscar Wildelaan 11
5629MS Eindhoven
Telefoon: 040 2131619
Fax: 040 2131619
E- mail: mail ons direct
Schoonmaakbedrijf Eindhoven - Care Facilitaire Diensten

bedrijfscultuur

Bij Care staan klant en medewerker centraal. Wij zorgen ervoor dat de met de klant gemaakte afspraken ook op een uitstekende wijze door de medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dit is de basis voor een langdurige werkrelatie met klant en medewerker. Ons motto is: Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Type hier uw zoekwoord en klik op enter